Coworking kontor blir allt vanligare

Skickad

Öppna utrymmen utan egna platser och en ledig och inspirerande arbetsatmosfär med kollegor från både ditt eget och andra företag. Låter det här spännande? Då kanske coworking kontor är någonting som även ditt företag borde testa. Att jobba på ett coworking kontor är någonting helt annat än att jobba på ett mera traditionellt kontor där alla har sin förutbestämda plats. Istället för att sitta vid samma arbetsstation varje dag har man på ett coworking kontor möjlighet till rotation. Känner du för att sitta i andra ändan av kontoret i morgon så är det bara att göra det.

På ett kontor som uppmuntrar till rotation, blir arbetsdagen även mera social och man får möjlighet att utöka sitt arbetsnätverk, vilket ju är så viktigt i dag! Dessutom får anställda på små företag, där det annars kanske bara sitter två eller tre personer, chansen att ta del av en större arbetsplatsgemenskap. Ofta erbjuder coworking kontor allt det där du annars skulle behöva fixa själv, bl.a. trådlöst nätverk, kaffemaskin och skilda utrymmen för möten eller telefonkonferenser.

Dessa faktorer gör att coworking kontor även är ett ypperligt alternativ för startup företag som snabbt vill komma igång med sin verksamhet utan att behöva fundera på allt det praktiska kring att skapa ett väl funktionerande kontor. Coworking kontoren ökar i alla städer allt eftersom att intresset för dem växer och de är snabbt på väg att bli en del av mångas vardag.

Skribent
Kategorier Nyheter

← Äldre Nyare →